Najboljša brezplačna spletna knjižnica

Rumena na obroke

FORMAT: PDF EPUB MOBI
DATUM IZDAJE: 2019
VELIKOST NA DATOTEKO: 10,10
ISBN: 978-961-278-435-5
JEZIK: SLOVENŠČINA
AVTOR: Igor Gruber
CENA: BREZPLAČNO

Vse Igor Gruber knjige, ki jih berete in prenesete pri nas

Opis:

Motivacijski priročnik za vezno pohodništvo in pričevanje o pohodu čez Alpe. Poleti 2015 je Igor Gruber uspel uresničiti svoje sanje in prehodil Rdečo pot Via Alpina od Monte Carla do Trsta. Po treh letih je ponovno podlegel okužbi s pohodništvom po daljinskih poteh in se ponovno podal v Alpe. Tokrat se je odločil za Rumeno pot Via Alpina od Trsta do Oberstdorfa. »V čem je razlika med Rumeno in Rdečo potjo? Če zanemarim očitne dolžino, trajanje in skupno višino, je Rumena pot svojstvena po izzivih, ki jih postavlja pred pohodnika. Začetni del izstopa po samoti in okuženosti s klopi. Dolomiti poleg čudovitih razgledov postrežejo tudi z nekaterimi težjimi tereni in gnečo. Tudi zadnji del poti je zelo obiskan, a ponuja čudovite razglede in svojstveno pokrajino,« piše avtor v uvodu.Pot mu je postavljala mnoge preizkušnje, a na koncu se je veselil cilja. Svoje dogodivščine in spoznanja s te poti je strnil v knjigo in dokumentarni film, ki prinašata doživljanje pohoda po Alpah skozi oči pohodnika. Z njima želi približati izkušnjo pohodništva na dolge proge oziroma veznega pohodništva prav vsakemu ljubitelju gora. V knjigi so zbrana njegova osebna doživljanja, opisi poti in predvsem fotografije, ki bralcu/gledalcu prikažejo, kako posamezna etapa poti poteka, in vabijo k odkrivanju naravnih lepot gorskega sveta Alp. K temu so glede na različne dogodke in anekdote, ki so se zgodili, dodani namigi, zakaj se podati na takšno pot in kako se nanjo dobro pripraviti. V knjigi najdemo tudi dostop do elektronskih vsebin (pohodniško-dokumentarni film in virtualno popotovanje po Rumeni poti), ki dopolnijo zapisano v knjigi in omogočijo še podrobnejši vpogled.Knjiga je lahko poučen in koristen pripomoček za vse, ki bi se želeli podati na pot v Alpe. V sliki in besedi so predstavljene vse etape poti Rumena Via Alpina v smeri pohoda Trst–Oberstdorf. Knjigo boste lahko prebrali v enem zamahu, k njej se boste lahko vračali, ko boste iskali zanimive kotičke Alp kot ideje, kam naj vodi vaš naslednji izlet v gore.

...tarni film. Doživite 800 km pohod po Alpah in Dolomitih skozi oči pohodnika ... Prireditve v Velenju - Velenje.com ... . V četrtek, 14. februarja, ob 19.00 uri, v spodnji dvorani Večnamenskega doma v Vinski Gori. Dokumentarno pohodniški film »Rumena na obroke«, vam prinaša doživetje Alp skozi oči pohodnika Igorja Gruberja. VIA ALPINA - RUMENA POT "Rumena na obroke" je nov potopisno pohodniški film, v katerem vam Igor skozi oči pohodnika predstavi pohod po Rumeni poti Via Alpina (800 km, dober mesec hoje, 50 km vzpona). Pot prinaša tudi preizkušnje in nevšečnosti, s katerimi se mora soočit ... Priročniki :: Rumena na obroke ... . Pot prinaša tudi preizkušnje in nevšečnosti, s katerimi se mora soočiti pohodnik, da je deležen novih razgledov in lepot narave. RUMENA NA OBROKE - POHOD PO RUMENI POTI VIA ALPINA, potopisno predavanje Igorja Gruberja. Vstop prost. * Cena naprave iPhone 11 64 GB je odvisna od načina vezave - plačilo naprave na obroke, nižja cena naprave z vezavo na 12 ali 24 mesecev, ali plačilo v enem obroku z nižjo ceno naročnine. Vse te kombinacije si lahko ogledate na naslednjem koraku "Sestavi si paket".

Prireditev knjige in filma bo potekala v dveh delih. Ob 19. uri uri bo predstavitev knjige Rumena na obroke, po krajšem odmoru pa ob 20. uri še projekcija filma Po grebenih Korzike.

Po grebenih Korzike« je nov potopisno pohodniški film, v katerem vam Igor skozi oči pohodnika predstavi pohod po sloviti poti Gr20 (166 km, 14 dni hoje, 10 km vzpona). Pot velja za eno najlepših in ... Moške kratke kolesarske hlače z naramnicami Endura FS260-PRO, ki vam nudijo najvišje možno udobje na celodnevnih kolesarskih izletih. Kvalitetne kolesarske hlače. E7017Yv Pred tremi leti je Igor Gruber prehodil Alpe, po rdeči poti Via Alpina od Monte Carla do Trsta. Lansko leto se je ponovno podal v Alpe. Tokrat po Rumeni poti Via Alpina od Trsta do Oberstdorfa. Ne zamudite dokumentarnega pohodniškega filma "Rumena na obroke", ki vam prinaša doživetje Alp skozi oči pohodnika. Vrhunska napenjalna rjuha Lyon XXL je narejena iz 100 % česanega bombaža. Česani bombaž je izjemno mehka različica bombaža, izdelana iz posebej obdelanih vlaken, preden jih spletejo v prejo. Jersey način tkanja ustvarja elastično napenjalno rjuho, ki se ne mečka in se odlično prilega ležišču. Rjuha ima po celotnem robu elastiko za lažje vpenjanje na ležišče. Zaradi svojih ... rumena: 94,99 € XL (61-62 cm) rumena ... V primeru da željenega modela in barve ni na zalogi vam jih dobavimo po naročilu. Dobavni rok je predvidoma do 10 dni. Možnost plačila na obroke. Valy, d.o.o., Kranj Cesta na Brdo 52 4000 Kranj 04 2045 007 Delovni čas Pon. - pet.: 09:00 - 17:00; PODJETJE; O nas; Ta vsestranska tovorna kolesarska prikolica ima maksimalno nosilnost do 65 kg. Je odlična izbira za lokalne in daljše vožnje. Okvir te tovorne kolesarske prikolice je izdelan iz jekla, ki mu Gosto tkana kopalniška brisača Svilanit iz 100% bombaža z odlično vpojnostjo. Na voljo v dimenzijah 30x50 cm, 50x100cm in 70x140cm. Rumene brave. Možno je plačilo na obroke. 4 obroki po 194,50 EUR. Po 13. februarju je investicija v program 888 EUR. PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI POSVET preko spodnjega obrazca, kjer pogledamo možnosti sodelovanja....